Webáruházat vásárolni vagy bérelni érdemes?

2014-02-10 | Szerző | Véleményezem

Ez egy eldöntendő kérdés.

A mi véleményünk szerint a bérelhető webáruházak nem nyújtanak kiemelkedő szabadságot a bérlőiknek, átlagos, beskatulyázott rendszer használatára adnak csak lehetőséget.

Miért?

Soha nem kerül a tulajdonába a webáruház. Ez függőségi viszonyt alakít ki, ami korlátozza a fejlődését. Ha mégis szeretné megváltani a tulajdonjogot, többe fog kerülni, mint egy egyszeri költségbe kerülő webáruház. Egy bérelhető webáruházzal nem fog kitűnni a tömegből. Nem lesznek egyedi jellemzői a webáruházának. Nehézkessé válik a brand építése és a folyamatos fejlődés is!

Ahogy Jeff Goodellnek fogalmazott: “Jézus második eljövetele sem lenne sikeres, ha csak előfizetői modellben lenne elérhető.”

 

Kategória: Felkiáltó!

avatar

A cikk írója (A cikk írója )

2000 óta foglalkozom napi szinten online marketing kommunikációval. 2001-ben megnyertem Magyarország Első Internet Túlélő bajnokságát. 2004-2005-ben részt vettem, mint szervező és előadó a Pannon GSM, Magyarország 10 városába eljutó Internet Roadshow-n. Az azóta eltelt időszakban az eltérő és különleges tanácsaim segítségével, cégek megerősítették és fejlesztették hagyományos és online kereskedelmüket. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattam, dolgozhatok velük! -------> Önnek is segíthetek? Tel.: +36-30-735-69-96

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.