Megújultak a Google minőségi irányelvei

2014-01-21 | Szerző | Véleményezem

A Google nemrég frissítette a minőségi irányelveit. Az alapvető dolgok nem változtak, továbbra is a felhasználói élmény marad a középpontban, de mindenképpen érdemes időt szakítani az újdonságok megismerésére.

Az új Google minőségi irányelvek többek között a következőket érintik:

  • Műszaki iránymutatások
  • “Rich snippets” javaslatok
  • Tervezési útmutató
  • Minőségi irányelvek
  • Hibaelhárítás

A frissítés fő üzenete, hogy a minőségi irányelvek nem változtak. Továbbra is a felhasználó áll a középpontban. Azonban, most már a Google még több iránymutatást és példákat szeretne mutatni a látogatónak, miután jobban megismeri a keresési normákat, amit figyelembe veszi azokat annak érdekében, hogy a webhely megfelelően, folyamatosan  a Google keresési eredményei között legyenek. Felhívja a figyelmet egy sor minőségi és technikai iránymutatásra, hasznos információval lát el arról, hogy a  például a strukturált jelölés egyre népszerűbbé válik.

Mi az a strukturált jelölés?

Hamarosan, egy következő cikkben írok erről.

Kategória: A Google ajánlásai, Fókuszban

avatar

A cikk írója (A cikk írója )

2000 óta foglalkozom napi szinten online marketing kommunikációval. 2001-ben megnyertem Magyarország Első Internet Túlélő bajnokságát. 2004-2005-ben részt vettem, mint szervező és előadó a Pannon GSM, Magyarország 10 városába eljutó Internet Roadshow-n. Az azóta eltelt időszakban az eltérő és különleges tanácsaim segítségével, cégek megerősítették és fejlesztették hagyományos és online kereskedelmüket. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattam, dolgozhatok velük! -------> Önnek is segíthetek? Tel.: +36-30-735-69-96

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.