Próbáld ki a Virtuális Tükröt!

2014-01-29 | Szerző | Véleményezem

Az e-kereskedelem egyik legújabb módja, hogy a vásárló bizalmát megszerezd, a kibővített valóság. Bár közel sem kézzelfogható, de valóságos és elképesztően hat a vásárlóra.

Mi kell hozzá a vásárló oldaláról?

1.       számítógép

2.       internetkapcsolat

3.       webkamera

A fentiek, ma már szinte minden háztartásban megtalálhatóak. Ma már minden hordozható számítógépet web kamerával szerelnek fel.

Mi kell hozzá az eladó oldaláról?

1.       A szoftver

2.       A termékekről készült, kiváló kép

3.       Türelmes, áldozatkész folyamatos munka

 

Nézd meg, hogy működik. Kattints ide>>

Egy amerikai ékszerbolt nem rég elindította a virtuális tükör programját, mely a kibővített valóságot használja arra, hogy a vásárló felpróbálhatja az ékszert, mielőtt megveszi.

Felpróbálhatja a nyakláncot, karkötőt, fülbevalót a weboldalon keresztül.

Használhatod, minden olyan testrészre, amit a program felismer.

Pl.: napszemüveg, sapka,

Ez egy nagyon erős technológiai újítás, ami segít a bizonytalan vásárlónak, hogy a termékedet megvásárolja. Ezzel eléred, hogy elégedett vásárlód legyen, aki a szájreklám erejével viszi tovább vállalkozásod jó hírét.

Kategória: Fókuszban

avatar

A cikk írója (A cikk írója )

2000 óta foglalkozom napi szinten online marketing kommunikációval. 2001-ben megnyertem Magyarország Első Internet Túlélő bajnokságát. 2004-2005-ben részt vettem, mint szervező és előadó a Pannon GSM, Magyarország 10 városába eljutó Internet Roadshow-n. Az azóta eltelt időszakban az eltérő és különleges tanácsaim segítségével, cégek megerősítették és fejlesztették hagyományos és online kereskedelmüket. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattam, dolgozhatok velük! -------> Önnek is segíthetek? Tel.: +36-30-735-69-96

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.